Abonnementen en Groepen

ABONNEMENTEN EN GROEPEN

Net als voorgaande jaren bestaat de mogelijkheid om een abonnement te nemen voor de concerten van het seizoen 2016-2017. Deze abonnementen bieden u de mogelijkheid voor het reserveren van toegangskaarten in de drie categorieën en geven u een aantrekkelijke korting als vaste bezoeker van onze concerten.

Het seizoen 2016-2017 starten wij extra vroeg met de kaartverkoop omdat velen van u ons al meteen na ons laatste concert hierover benaderden. Wij hopen u hiermee te kunnen verzekeren van mooie zitplaatsen.

Uiteraard kunt u ook voor het bestellen van abonnementen gebruik maken van de bestelling via internet of telefonisch contact opnemen met de Nationale Theaterkassa via 0900-9203.

Voor bestelling van toegangskaarten voor (grotere) groepen adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met de Nationale Theaterkassa. Zij kunnen u adviseren en rechtstreeks het gewenst aantal plaatsen direct voor u blokkeren. Ook bij groepsbestellingen zorgt de Nationale Theaterkassa voor toezending van alle bestelde en betaalde kaarten naar het adres van de besteller.

Voor de verkoop van alle abonnementen en toegangskaarten voor groepen gelden de algemene voorwaarden.