Bestuur

BESTUUR VAN HET BACHKOOR HOLLAND

De stichting Bachkoor Holland is gevestigd in Leiden en houdt kantoor aan de Pieterskerkhof 4-B (2311SR). De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41169200 en geregistreerd bij de belastingdienst met fiscaal nummer 8033.71.950. Met ingang van 1 januari 2012 heeft de stichting Bachkoor Holland de status van culturele algemeen nut beogende instelling (Culturele ANBI) van de belastingdienst verkregen.

Het bestuur van de stichting Bachkoor Holland bestaat uit:

John Doe

Prof. dr. Matthijs Oudkerk

Voorzitter

Matthijs is hoogleraar Radiologie en lid van de faculteitsdirectie medische wetenschappen aan Rijks Universiteit Groningen, UMCGroningen.

Nix Maxwell

Prof. dr. George Harinck

Secretaris en penningmeester

George is directeur van het Historisch Documentatiecentrum voor het Nederlands Protestantisme (1800-heden) (HDC) van de Vrije Universiteit Amsterdam en directeur van het Archief- en Documentatiecentrum (ADC) van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt.

John Doe

Paul Peter Spiering

Bestuurslid

Sinds 1978 is Paul Peter als violist verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest. Vanaf 1996 is hij voorzitter van het bestuur van het van het Concertgebouw Kamerorkest.

Nix Maxwell

Dr. Bart Jan Spruyt

Bestuurslid

Bart Jan Spruyt is historicus. Hij is actief als journalist en columnist en doceert kerkgeschiedenis aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Aan het Wartburg College in Rotterdam is hij verbonden als docent geschiedenis en klassieke culturele vorming.

John Doe

Cees Bijloos

Bestuurslid

Cees is een van de boegbeelden van het Nederlandse vermogensbeheer. Hij was directeur van Nederlands één-na-oudste vermogensbeheerder, het prestigieuze Nachenius Tjeenk (anno 1790), en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Vermogens- beheerders. Hij is sinds 2015 bestuurslid met als portefeuille fondswerving en - beheer.

Nix Maxwell

Laurent Paulussen RA

Zakelijk leider

Laurent is voormalig openbaar accountant binnen PwC en KPMG en controleerde als registeraccountant nationale en internationale organisaties. Sinds een tiental jaren is hij verandermanager binnen profit en non-profit organisaties. Hij treedt sinds 2015 op als zakelijk leider.