Bestuur

BESTUUR VAN HET BACHKOOR HOLLAND

De stichting Bachkoor Holland, gevestigd in Delft, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41169200 en geregistreerd bij de belastingdienst met fiscaal nummer 8033.71.950. Met ingang van 1 januari 2012 heeft de stichting Bachkoor Holland de status van culturele algemeen nut beogende instelling (Culturele ANBI) van de belastingdienst verkregen.

Het bestuur van de stichting Bachkoor Holland bestaat uit:

Prof. dr. Matthijs Oudkerk

Prof. dr. Matthijs Oudkerk

Voorzitter

Matthijs is hoogleraar Radiologie en lid van de faculteitsdirectie medische wetenschappen aan Rijks Universiteit Groningen, UMCGroningen.

Prof. dr. George Harinck

Prof. dr. George Harinck

Secretaris en penningmeester

George is directeur van het Historisch Documentatiecentrum voor het Nederlands Protestantisme (1800-heden) (HDC) van de Vrije Universiteit Amsterdam en directeur van het Archief- en Documentatiecentrum (ADC) van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt.

Paul Peter Spiering

Paul Peter Spiering

Bestuurslid

Sinds 1978 is Paul Peter als violist verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest. Vanaf 1996 is hij voorzitter van het bestuur van het van het Concertgebouw Kamerorkest.

Dr. Bart Jan Spruyt

Dr. Bart Jan Spruyt

Bestuurslid

Bart Jan Spruyt is historicus. Hij is actief als journalist en columnist en doceert kerkgeschiedenis aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Aan het Wartburg College in Rotterdam is hij verbonden als docent geschiedenis en klassieke culturele vorming.