Concertagenda 2019 - 2020

CONCERTAGENDA 2019 - 2020

De voorverkoop voor Vrienden van het Bachkoor start op 4 juni en loopt tot 15 juni. Als u in deze periode kaarten koopt, wordt u automatisch Vriend voor 1 jaar. U betaalt dan € 30,- extra. Dit wordt aangegeven met het woord ‘transactiekosten’. Na 15 juni start de reguliere kaartverkoop. De prijzen voor losse kaarten zijn inclusief programmaboek en (pauze-)drankje, maar exclusief servicekosten. U betaalt geen servicekosten voor de combitickets

Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Combitickets

Als u zowel naar het Weihnachtsoratorium als naar de Matthäus Passion wilt gaan, kunt u een voordelig "Combiticket" kopen. U kiest dan zelf de locatie en datum voor de Matthäus Passion.

Koop uw kaarten Lees meer..
Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Weihnachts Oratorium 2019

Weinig klassieke stukken zijn zo nauw met Kerst verbonden als het Weihnachtsoratorium (BWV 248) van Johann Sebastian Bach. Bachkoor Holland brengt dit meesterwerk traditiegetrouw in de periode voor Kerst ten gehore in samenwerking met het internationaal gerenommeerde Concertgebouw Kamerorkest.

Koop uw kaarten Lees meer..
Inventore voluptates velit totam ipsa tenetur

Matthäus Passion 2020

Bachs Matthäus Passion behoort tot de machtigste en meest ontroerende uitingen van het lijdensverhaal van Christus. Vanaf de eerste noten tot aan het adembenemende slotkoor heeft Bach door ..

Koop uw kaarten Lees meer..