Organisatie

ORGANISATIE VAN HET BACHKOOR HOLLAND

De organisatie van de stichting Bachkoor Holland bestaat uit:

Laurent Paulussen

Laurent Paulussen

Zakelijk leider

Laurent Paulussen was van 1991 tot 2002 openbaar accountant bij PwC en KPMG en heeft zich daarna als zelfstandig bedrijfsadviseur gevestigd, gericht op herinrichting van bedrijfsprocessen en optimalisatie van bedrijfsvoering. Hij was in 2015-2017 zakelijk leider ad interim en begeleide de fusie tussen de (steun) Stichting Vrienden van het Bachkoor Holland en de (moeder) stichting Bachkoor Holland en vervolgens de voorbereidingen naar de huidige thuisbasis Delft.
Eind 2018 is hij opnieuw gevraagd zakelijk leider ad interim te worden.

Prof. dr. Marinke Visser

MARINKE BROUÉRIUS VAN NIDEK - VISSER

Productieleider

Marinke Brouérius van Nidek - Visser heeft de Masteropleiding cello aan het conservatorium in Rotterdam afgerond. Sindsdien is ze werkzaam als cellodocente in Delft en Rotterdam en freelance uitvoerend celliste. Daarnaast werkt ze als productieleider voor het Gergiev Festival, Babyconcertjes en het Delft Chamber Music Festival. Sinds augustus 2017 is ze verantwoordelijk voor de productie van de concerten van de stichting Bachkoor Holland.

Robin Theel

ROBIN THEEL

Marketeer

Robin Theel is afgestudeerd als musicoloog aan de Rijksuniversiteit. Daarna is zij werkzaam geweest bij de NOS, AVRO en Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Sinds 2003 is zij mede-eigenaar van Communicatiebureau De Kippen. In die hoedanigheid heeft zij als marketeer en communicatieadviseur voor verschillende culturele instellingen gewerkt, waaronder het Holland Festival, de Nederlandse Bachvereniging, het Nederlands Kamerkoor en het Delft Chamber Music Festival. Sinds augustus 2017 is zij verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van stichting Bachkoor Holland.