Organisatie

ORGANISATIE VAN HET BACHKOOR HOLLAND

De organisatie van de stichting Bachkoor Holland bestaat uit:

Prof. dr. Matthijs Oudkerk

JOJANNEKE VAN DE WEETERING

Zakelijk leider

Jojanneke van de Weetering is sinds het afronden van haar Research Master Literary Studies aan de UvA werkzaam in de culturele sector. Zij heeft diverse commerciële functies bekleed bij CultuurWerkt!, Schouwburg Almere en het fondsenwervingsbureau Van Dooren Advies. Sinds een jaar is Jojanneke als freelance zakelijk leider, adviseur en fondsenwerver betrokken bij Fonds Podiumkunsten, Delft Chamber Music Festival, Nederlands Jeugd Strijkorkest, Deventer Schouwburg, Luxor Theater en het Internationaal Stiltefestival. Sinds augustus 2017 zet zij zich als zakelijk leider in voor de stichting Bachkoor Holland.

Prof. dr. George Harinck

MARINKE BROUÉRIUS VAN NIDEK - VISSER

Productieleider

Marinke Brouérius van Nidek - Visser heeft de Masteropleiding cello aan het conservatorium in Rotterdam afgerond. Sindsdien is ze werkzaam als cellodocente in Delft en Rotterdam en freelance uitvoerend celliste. Daarnaast werkt ze als productieleider voor het Gergiev Festival, Babyconcertjes en het Delft Chamber Music Festival. Sinds augustus 2017 is ze verantwoordelijk voor de productie van de concerten van de stichting Bachkoor Holland.

Paul Peter Spiering

ROBIN THEEL

Marketeer

Robin Theel is afgestudeerd als musicoloog aan de Rijksuniversiteit. Daarna is zij werkzaam geweest bij de NOS, AVRO en Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Sinds 2003 is zij mede-eigenaar van Communicatiebureau De Kippen. In die hoedanigheid heeft zij als marketeer en communicatieadviseur voor verschillende culturele instellingen gewerkt, waaronder het Holland Festival, de Nederlandse Bachvereniging, het Nederlands Kamerkoor en het Delft Chamber Music Festival. Sinds augustus 2017 is zij verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van stichting Bachkoor Holland.