Voorverkoop voor Vrienden start 2 december

14 oktober 2024

Vrienden van het Bachkoor Holland hebben een streepje voor!

  1. U wordt Vriend voor een seizoen door eenmalig een minimale gift van € 50 te schenken. De aanmelding en betaling loopt via onze website en het kaartverkoopsysteem van de Nationale Theaterkassa. U kunt het koor ook extra steunen door tijdens uw aanmelding te kiezen voor een hoger bedrag à € 75 of € 100. Wij zijn u hiervoor zeer erkentelijk!
  2. Vrienden hebben recht op voorverkoop. Zodra u Vriend wordt, ontvangt u een bevestigingsmail van de Nationale Theater. Daarin vindt u een 'ticket' dat u moet downloaden want daarop staat de link naar de voorverkoop vermeld. De voorverkoop voor Vrienden start op 2 december 2024 om 10:00 uur en duurt t/m 8 december. 
  3. U bent Vriend voor een seizoen (november t/m juli) en heeft daarom ook recht op voorverkoop van andere concerten die eventueel dat seizoen in de verkoop gaan.

U kunt vanaf nu Vriend worden voor seizoen 2024 - 2025 en u mag dan met voorrang de Matthäus Passion 2025 boeken. Als u na 8 december Vriend wordt, heeft u geen voordelen van het vroegboeken voor de Matthäus Passion, maar steunt u ons wel!
Klik HIER om Vriend te worden voor 2024 - 2025!